HomeГИГА БАЈТСмартфонВидео: Експлозивно соочување на Galaxy S7 со хидраулична преса

Видео: Експлозивно соочување на Galaxy S7 со хидраулична преса

Galaxy S7 дојде на редот да се соочи со хит тестот оваа сезона, а тоа е против хидрауличната преса, овој пат во Full HD забавена снимка. Погледнете го ефектот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com