HomeФЕР ПЛЕЈФаулВидео: Додека други се тепаат, Хрватите и Турците гушнати навиваа

Видео: Додека други се тепаат, Хрватите и Турците гушнати навиваа

Навивачите на Хрватска и Турција покажаа најдобро поведени досега на Евро 2016 кое е одбележана од изливот на хулиганство на Англичаните и Русите кои направија тотален хаос со масовни тепачки на стадион и по улиците на Марсеј каде практично се водеше војна меѓу нив. Од друга страна навивачите на Хрватска и Турција во една група речиси гушнати заедно навиваа како да се најдобри пријатели на светот. Можеби токму оваа порака ќе преовладее на Европското првенство, наместо сцените од хулиганските војни.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com