HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Детски Star Wars оркестар – Лајтсејбери место гудала

Видео: Детски Star Wars оркестар – Лајтсејбери место гудала

Музичките „падавани“ од училиштето во Квебек го имаат еден од можеби најдобрите настапи со главата тема од филмот Star Wars со тоа што носат наметки како познатите џедаи, а што уште послатко нивните гудала се светечки како лајтсејберите.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com