HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Дете се заглави меѓу ѕидови, пожарникарите со мака го ослободија

Видео: Дете се заглави меѓу ѕидови, пожарникарите со мака го ослободија

 

Шестгодишно детенце се заглавило межу два ѕида, неможејки само да се извлече морале да викнат пожарникари. Целото расплакано молело за помош да му помогнат, но за среќа на крај малото дете е извлечено.

Мајката го тешеше кажувајќи му дека ќе го спасат и ќе биде ослободено. Жената не знаејќи како да му помогне на своето дете повикала пожарникари, кои исто така прво се обидоа да го извлечат, но детето врескаше од болка. Па поради тоа беа приморани да направат дупка во еден ѕид и низ истата да го извлечат детето.

Во продолжение видете го видеото за посликовит опис:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com