HomeФЕР ПЛЕЈФаулВидео: Дете ги „истрола“ коментаторите на ESPN

Видео: Дете ги „истрола“ коментаторите на ESPN

Коментаторите на спортскиот канал ESPN премногу се забавуваа со едно дете од публиката кое на секој кадар кога го ловеше камерата правеше интересни гримаси и добро ги „истрола“ па видеото стана голем хит на интернет, а самиот натпревар од универзитетската лига во безбол стана помалку важен.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com