HomeДЕНЕШНАРегионВидео: Во Македонија пеколно време, во Смедерево град со големина на слива

Видео: Во Македонија пеколно време, во Смедерево град со големина на слива

Во Македонија тропски горештини, во Србија паѓа град. Град со големина на слива денеска изненади во Смедерево. Се уште не е познато колкава е штетата која ја нанел врз куќите и нивите.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com