HomeФЕР ПЛЕЈАвтомобилизамВидео: Брканици низ најтесните улици, нема бегање од бразилските полицајци на мотори

Видео: Брканици низ најтесните улици, нема бегање од бразилските полицајци на мотори

Нема бегање од бразилските полицајци. Оваа држава може да се гордее со полицајците на мотори. Побрзи од било кој криминалец, низ тесни улички и низ густ сообраќај, полицајците ловат низ градот. Видеото е компилација од бркотниците низ Бразил, а снимено е од страна на полицајците кои носат камери на своите кациги. Навистина брзи и бесни? Корисниците на YouTube се изненадени од бразилската полиција, особено поради фактот дека стапката на криминал во оваа држава е доста висока. „Мислев дека Бразилците се добри само во фудбал, не знаев дека се професионалци и за мотори“ – е еден од коментарите на видео каналот.


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com