HomeФЕР ПЛЕЈФудбалВидео: Барселона се загрева за новата сезона со „Бабл фудбал“

Видео: Барселона се загрева за новата сезона со „Бабл фудбал“

Играчите на Барселона ги започнаа подготовките за новата сезона со тренинг сесија која беше многу забавна за следење бидејќи играа „Бабл фудбал“ со големи пластични топки во кои се тркалаат.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com