HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Америка најави победа на Евровизија следната година

Видео: Америка најави победа на Евровизија следната година

Комичарот Стивен Колбер најави дека следната година редно е и Америка да се придружи на најбизарното музичко шоу Евровизија, а тој смета дека го има и хитот кој може да ја однесе победата преку барата.

Американците можеби не се најсоодветни за критика на европската забавна сцена со нивните исто така бизарни шоуа, но критиката на Колбер за годинешните учесници на Евровизија е полн погодок. Исто така неговата „нумера“ и блескавиот сценски настап може да се доволни блесави за европските гласачи, па погледнете.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com