HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Ако нема каде да паркираш, измисли си паркинг место

Видео: Ако нема каде да паркираш, измисли си паркинг место

Сите имаат проблем со паркингот особено кога не сакаат да платат или пак нема место. Една жена смислила како сеекогаш да се паркира каде и да посака, а за тоа да не добие казна. Таа со себе си носи и паркинг место. Погледнете го видеото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com