HomeДЕНЕШНАСкопјеВелосипедистите ќе имаат каде да паркираат на СЦ Борис Трајковски

Велосипедистите ќе имаат каде да паркираат на СЦ Борис Трајковски

Спортскиот центар Борис Трајковски обезбеди држачи за велосипеди и новиот паркинг е донација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Целта е да се овозможи полесен пристап на велосипедистите кои се рекреираат долж кејот на реката Вардар и ги користат спортските капацитети на салата.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com