HomeДЕНЕШНАСветВака се асфалтираат улици во Москва (ВИДЕО)

Вака се асфалтираат улици во Москва (ВИДЕО)

Големиот број на камиони и машини за асфалтирање за време на реконструкцијата на улици во Москва делувале како во престолнината на Русија да се случила вистинска инвазија од машини. Околу осум тони асфалтна мешавина биле покриени на површина од околу 32.000 метри квадратни.

Една од најпрометните улици во Москва била реконструирана за само еден ден, а во работата учествувале повеќе од 300 различни возила, вклучувајќи камиони и машини за ставање асфалт. Забрзаната снимка од големиот број на машини кои се движат од централната улица на Москва навистина изгледа како фантастично организиран проект.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com