HomeАНТИСТРЕСШтосноБојата на долната облека го открива вашиот карактер

Бојата на долната облека го открива вашиот карактер

Бојата на долна облека, открива многу за карактерот на жената. Па која боја вас ви е омилена?

Црна долна облека:

 • Жена која е практична
 • Жена која е амбициозна, силна и смела
 • Жена која има тенденција да биде главна во врската
 • Жена која умее да ги сокрие емоциите

large (1)

Црвена долна облека:

 • Жена која е страсна и полна со енергија
 • Жена која е свесна за моќта на нејзината убавина
 • Жена која знае како да задоволи маж, но очекува и таа да го добие истото
 • Жена која има свои барања, но тоа е дел од она што ја прави привлечна

large (3)

Бела долна облека:

 • Жена која сака да ја нагласи својата природна убавина
 • Жена која е смирена, озбилна и сигурна во себе
 • Жена која се грижи и е полна со љубов
 • Жена која е искрена и сака да ги изразува своите емоции
 • Жена која е нежна во кревет и која е спремна за нови предизвици

large (2)

Сина долна облека:

 • Жена која е многу романтична, која се познава себеси и е спремна да се заљуби
 • Жена која има едноставно и уметничко чувство за мода
 • Жена која е независна и е горда кога отскокнува од толпата
 • Жена која може да биде дива и нежна во кревет

large

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com