HomeДЕНЕШНАРепубликаБорисов: Македонија ќе биде трајно дестабилизирана

Борисов: Македонија ќе биде трајно дестабилизирана

Бугарскиот премиер Бојко Борисов со темни визии на Македонија, изразувајќи сомнеж дека предвремените избори закажани за петти јуни воопшто ќе се одржат.

Тој изјави дека нашата земја ќе биде трајно дестабилизирана, по настаните кои се случуваат во последните неколку денови. Тој исто така оценил дека има информации за намерна дестабилизација на земјите во регионот, како што е Македонија, посочувајќи ги како пример обидите на мигрантите да упаднат на наша територија

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com