HomeРЕФЛЕКТОРМузикаБијонси кивна на концерт и сите полудеа

Бијонси кивна на концерт и сите полудеа

Фановите секогаш сакаат да начекаат реални моменти со кои ќе се утешат дека мега ѕвездите се обични луѓе како и „секојдневните смртници“, а тоа го доживеаја со кивањето на Бијонси на нејзиниот концерт по што едногласно сите извикаа „На здравје“.

beyonce tweets

Тоа можеби е не е ништо чудно, но на Twitter следуваа стотици објави на фановите кои како да го посведочиле најубавиот момент во нивниот живот што доволно кажува за денешната поп култура.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com