HomeРЕФЛЕКТОРМузикаБијонсе сподели до сега необјавени фотографии од снимањето на „Lemonade“

Бијонсе сподели до сега необјавени фотографии од снимањето на „Lemonade“

„Lemonade“ е навистина инспиративен албум кој ги воодушеви обожавателите на пејачката, а новите слики кои Бијонсе ги објави на својата интернет страна го покажуваат патот од идеја до завршен продукт. Тие уште еднаш ја докажуваат борбеноста и посветеноста на Бијонсе за постигнување на успеси.

Во продолжение погледнете дел од до сега необјавените фотографии за време на снимањето на нејзниот последен албум:

22

23

26

02

05

11

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com