HomeРЕФЛЕКТОРМузикаБијонсе го повика ди-џеј Калед да гостува на нејзината турнеја

Бијонсе го повика ди-џеј Калед да гостува на нејзината турнеја

Ди-џеј Калед и Бијонсе

Ди-џеј Калед ќе и се придружи на суперѕвездата Бијонсе на нејзината претстоечка светска турнеја,. Тој неодамна потпиша договор со продукциската куќа на Џеј-Зи, а сега му се исполни сонот да ја дели сцената на турнејата со популарната музичка ѕвезда Бијонсе.

„Сакам да и се заблагодарам на Бијонсе, за оваа огромна животна прилика. Нејзината музика е многу важна за животот на многу млади луѓе ширум светот. Нејзиното наследство претставува модел за младите генерации кои треба да го следат и да настојуваат истото да го постигнат“, изјави музичарот. Калед исто нагласи дека оваа турнеја е остварување на неговите сништа и дека со нетрпение го очекува нејзниот почеток, кој е закажан за 27 април, со почеток во Мајами.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com