HomeАНТИСТРЕСШтосноБизарни јапонци – Станови продаваат со секси танчерки

Бизарни јапонци – Станови продаваат со секси танчерки

Агенцијата за недвижности Karen ја ангажирала атрактивната танчерска група CyperJapan Dancer за нивната реклама за скапи апартмани. При танцот на девојките кој е комбинација на аеробик и електро денс се вртат слики од спалните соби, дневната, тоалетот, ходниците со сите бенефити кои ги нуди апартманот.

Секако, ваквиот маркетинг со многу провокативност и сексуални алузии не е ништо ново за јапонскиот пазар, па дури е и многу пристоен ако се спореди со други рекламни кампањи.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com