HomeГИГА БАЈТСмартфонБесплатни видео повици наскоро и на WhatsApp

Бесплатни видео повици наскоро и на WhatsApp

WhatsApp станува се покомплетен сервис за комуникација кој започна со можност за испраќање на бесплатни пораки, потоа ја укина годишната претплата од еден долар, воведе и аудио повици, а наскоро се очекува и додавање на бесплатни видео повици со висок квалитет.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com