HomeДЕНЕШНАЕкономијаБесплатен приклучок на парно од Балкан Енерги Груп

Бесплатен приклучок на парно од Балкан Енерги Груп

Снабдувачот со топлинска енергија Балкан Енерги Груп ја започна акцијата за бесплатно приклучување кон системот за парно греење за сите граѓани на Скопје со можност до 15 септември, а истата важи и за правните лица освен домаќинствата.

Од БЕГ информираат дека акцијата за бесплатно приклучување ќе биде спроведена по принципот „прв пријавен, прв услужен“. Првичната најава и неопходните информации заинтересираните можат да ги добијат на телефонскиот број 02/3076-200 или на наплатните пунктови во подружниците.

Балкан Енерги Груп дека парното греење е многу поевтино со намалување на цените за 35.25%.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com