HomeДЕНЕШНАСветБегалец од Сирија нашол и вратил 150.000 евра

Бегалец од Сирија нашол и вратил 150.000 евра

Бегалец од Сирија кој во Германија пристигнал минатата година во стар плакар кој му бил даден од хуманитарна организација пронашол 50.000 евра во ќеш и штедна книшка на која имало уште 100 илјади. Тој ги пријавил парите на властите и сега сите се зачудени од неговиот неверојатен потег бидејќи досега ретко се случило некој да врати волку голема сума на пари.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com