HomeДЕНЕШНАПолитикаАхмети незадоволен од избрзаната одлука на т.н. претседател

Ахмети незадоволен од избрзаната одлука на т.н. претседател

Али Ахмети, лидерот на ДУИ беше еден од првите политичари од власта кој ја искритикува изненадната одлука на Иванов да упати целосен прекин на сите правни постапки кои произлегуваат од скандалот за прислушуваните телефонски политички „бомби“

„Сметам дека одлуката на Иванов е избрзана и непромислена и една таква одлука од т.н. претседател, нелегитимен претседател, за нас нема легитимност“, изјави Ахмети.

ДУИ со својот став се придружува кон меѓународниот фактор и во наредниот период ќе ги соопшти следните чекори.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com