HomeАНТИСТРЕСХуманостАукција за поддршка на младиот виртуоз Милан Дучевски

Аукција за поддршка на младиот виртуоз Милан Дучевски

Младиот пијанист Милан Дучевски како еден од првите штитеници на иницијативата „Добар проект“ денеска ќе има шанса да ги собере последните средства кои му се неопходни за да отиде на Интернационалниот натпревар по пијано “Џовани Музичисити” во Италија. За таа цел вечерва од 19 часот ќе се продаваат уметнички дела на Руки Чуки, Индог и Ване Костуранов кои ќе бидат предмет на аукција во Јавна соба.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com