HomeАНТИСТРЕСХуманостАпел за помош на братче и сестричка за лекување на цироза на црниот дроб

Апел за помош на братче и сестричка за лекување на цироза на црниот дроб

Самохрана мајка од Куманово бара помош за собирање на 100 илјади евра кои треба да помогнат во лекување на две од нејзните три деца бидејќи таа има месечни приходи од само 13 илјади денари. 7 годишниот Александар е во најтешка состојба бидејќи болеста е откриена пред само една година, а првите симптоми се сомневаат дека ги има поодамна но, не бил лекуван. Затоа постои реална закана доколку итно не се изврши трансплантација. Од цироза на црниот дроб за жал боледува и неговата 10 годишна сестричка.

Донациите може да се уплатата на име Јасмина Додевска
Централна-кооперативна банка а.д. Скопје
сметка 320500025832633

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com