HomeДЕНЕШНАСкопјеАнти-земјотресна акција – Кино на отворено во Парк за сите испаничени

Анти-земјотресна акција – Кино на отворено во Парк за сите испаничени

Група на активисти се организираат и на социјалните мрежи најавија „Со кино против земјотрес“. Во градскиот парк во Скопје во 22 часот ќе прикажуваат филмови на отворено со цел да ги соберат сите загрижени граѓани кои во паника се плашат да останат во своите домови од можни нови потреси. По 21 часот беше почуствен послаб афтершок од земјотресот, но ги немаше истите карактеристики како земјотресите во 6:50 и 15:10.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com