HomeДЕНЕШНАПолитикаАнтикорупциска ќе ја води досегашниот член Игор Тантуровски

Антикорупциска ќе ја води досегашниот член Игор Тантуровски


Игор Тантуровски е избран за нов претседател на ДКСК со едногласна одлука поради завршување на мандатот на досегашниот претседател Горан Миленков. Во биографијата на д-р Тантуровски стои дека има добиено повеќе сертификати за ревизија од државните институции, а претходно ја извршувал и функцијата финансиски директор на Универзитетска клиника по хируршки болести Св.Наум Охридски – Скопје.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com