HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаАна Дуарте со сликањето за Playboy пославна и од сопругот Рикардињо

Ана Дуарте со сликањето за Playboy пославна и од сопругот Рикардињо

Ана Дуарте која во јавниот живот е позната како повремена пејачка и модел сега дефинитивно ќе привлече огромно внимание со најновата провокативна фотосесија за списанието Playboy.

rikardino ana duarteana duarte playboy2

Таа е сопруга на Рикардињо, еден од најголемите виртуози на футсал натпреварувањето со фантастични игри во изминатиот период. Двајцата го сочинуваат еден од најславните парови во Португалија.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com