HomeРЕФЛЕКТОРФилмАктерот Мајкл Џејс осуден на 40 години затвор

Актерот Мајкл Џејс осуден на 40 години затвор

Поради убиството на својата сопруга, за кое беше осуден за виновен пред неколку дена, актерот Мајкл Џејс беше осуден на 40 години затвор. Познатиот актер ја убил својата сопруга Ејприл пред две години, пукајќи ја три пати, во грбот и нозете. Џејс на 1 јуни беше прогласен за виновен за ова убиство, а судот го осуди на максимална затворска казна.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com