HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиАвантурите на претседателот Иванов… Што ќе дознаете последни оваа недела?

Авантурите на претседателот Иванов… Што ќе дознаете последни оваа недела?

Што ќе дознаете последни оваа недела? Сатиричните „Фчерашни новости“ ја најавија следната епизода посветена на авантурите на претседателот Иванов, потопувањето на галијата и уште една мега инвестиција во спортот. Тимот предводен од Миле Паника, утре во 19:10 часот на „Телма“, уште еднаш слатко ќе ве изнасмее.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com